Kanal Yıkama ve Rögar Temizliği

makine-ile-kanal-borusu-yikama-hizmeti-veren-firmalar-63

Kanalizasyon borusu bütün atık suyu üzerinde taşıdığı için belirli aralıklarla kanal yıkaması yapmak lazımdır. Suyun basıncı artırarak boru içini temizleyen makinelerimiz atık su gider borularınızın çevresini tertemiz yapar. İçine kum, çakıl, yağ biriken atık su gider borularınızı her 5 yılda bir temizletmeniz gerekir. Suyun gücünden yararlanarak bu temizlik işini yapıyoruz. Ana borularda genelde bu tür tıkanma problemleri yaşandığı için rögara kadar makinenin hortumu uzanmaktadır. Eğer rögarınızın içi dolmuşsa temizliğini gelen ekiplerimize yaptırabilirsiniz.

Avrupa 0212 647 10 10 Anadolu 0216 340 55 55

Gider tıkanıklıkları temelinde tesisat hatası olan bölgelerde daha çok oluşmaktadır. Kimi zaman ise logar tıkalı olur bu sebepten tıkanıklık yaşanır. Bir logarın dibinde pislik tutacak derinlik yoksa o logar hatalıdır. İstanbul tesisat kanal yıkama ve logar temizliğinde sizlere hizmet vermektedir. Bir veya birden fazla rögar temizliği için servis çağırabilirsiniz. Logar temizleme hizmetimizin yanında isterseniz eğer bazı kanal boruları logarın boru seviyesine kadar pislik dolmasından sonra tıkanır. Suyu en kattaki ev veya iş yerine geri verir. Boru veya kanal temizliğini basınçlı su ile yıkayarak açmaktayız. Tamamen dolu veya yarı dolu logarlarınızı temizleyerek açabiliriz. Foseptik çukuru temizleme ve genel amaçlı rögar kuyularında temizlik.

Rögar : Kanalizasyon veya diğer su giderleri için belli aralıklarla açılan, genellikle içinde gelen veya giden akıntının yönünü değiştiren ya da kotunu ani düşüş/çıkış yapmasını sağlayan, çoğunlukla silindirik veya dikdörtgen olarak açılan ve tıkanmalar sırasında müdahale edebilecek olduğumuz yeraltı boşluklarına rögar, bunların üzerlerine tehlikelere karşı kapatılan cisimlere de rögar kapağı denir.

Manhole : A hole through which a man may descend or creep into a drain, sewer, steam boiler, parts of machinery, etc., for cleaning or repairing

logar-temizligi-yapan-tesisat-sirketi

Binanın borularının toplanıp bütün suyu biriktirip belediyenin kanalizasyon borularına bağlı kuyu şeklindeki rögarlar uzun yıllar sonunda dipte kalan pisliklerin tamamen boru ağzını kapatması sonucu tıkanır. Bu tür tıkanıklıkları açmak için rögar kapağının açılması gerekir. Binanın kuruluşundan itibaren yerini bilmediğiniz kayıp logarların yerini tespit etmek gerekir. Etrafında kazı yapılmadan bulmadığınız rögarın yerini cihazlar ile bulup kaç metre derinlikte olduğunu gösterebiliyoruz.

Tıkla Ara