Rögar Tespiti Cihazla Yerini Bulma

dedoktor-ile-yeri-belli-olmayan-rogari-tespit-eden-firmalar-300

Binaların kullanımından ve rögarların temizliğinin yapılamasından kaynaklanan rögar dolma olaylarında rögarın açılıp temizlenmesi gerekir. Ama çoğu zaman rögar yeri unutulmuştur ya da üstü kapatılmıştır. Dolayısıyla bulunması gerekir. Bu durumda detektör ile yer bulma cihazı devreye girer.

  • Rögar yer tespiti,
  • Logar bulma,
  • Kayıp rogar yer tespiti,
  • Gizli rögar bulma,
  • Kayıp rögar kapağı bulma
  • Avrupa 0212 647 10 10 Anadolu 0216 340 55 55

    Kameralı sistem ile rögar kapağı nasıl bulunur

    Üzeri toprakla kapatılmış binaların önünde bulunan, lağım çukuru (rögar kapağı) tespitlerini detektörlü sinyal gönderen kameralar yardımı ile bulunması, size zamandan ve maddi açıdan kolaylık sağlayacaktır. Borunun güzergahını izleyerek logara doğru ilerleyen görüntülü cihazlar, kanalizasyon hattı boyunca ilerler. Yerini bilmediğiniz rogarın içine girerek, yukarıya doğru sinyal göndermeye başlar. Gönderilen bu sinyalin aynı frekans ayarında yer tespit detektörleri sayesinde, gizlenen rögarın kapağı bulunmuş olur. Bu sayede hem siz yorulmazsınız, hem de fazladan kaba taslak zemin kırılmamış olur.

    Tuvalet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, mutfak gideri tıkanıklığı ve her türlü boru tıkanmaları ve bu boruların görüntüleme sistemleri ile görüntülenmeleri işlemlerini tek kalemde yaparak, sorunuzu en kısa sürede çözüyoruz.

    Yerini bilmediğiniz bina veya iş yeri logar tespitini, kamera ve detektörler sayesinde buluyoruz. Rögar yerini hiçbir yeri kırmadan ve kesin olarak size gösterebiliyoruz. Üzeri neyle kapalı olursa olsun, 1,5 metre derinliğe kadar logarın yerini buluyoruz. Firmamız sektöründe her türlü ekipmana sahip firmalar arasında yer almaktadır . Bu sayede, aletle rögar tespiti işlemlerini rahatlıkla yapabilmekteyiz. Yukarıdaki rögar yeri tespit videosunu izleyerek de bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Ayrıca boru hattı nereden geçiyor gibi problemlerinizi ortadan kaldırmak için, atık su borularının güzergahını size gösterebiliyoruz. Bizi referanslarımızdan takip edebilirsiniz. Alanında birçok işi başarıyla tamamlamış İstanbul Tesisat, tecrübeli ve bu konuda yeterli tecrübeye sahip ustalardan oluşmaktadır. Atık su gider boru tamirlerini yapıyoruz. Özel robotlar sayesinde, tıkanıklık olan boru hatlarında tıkanıklığı açıyoruz. Açılmayan tıkanıklığın tam olarak yerini belirliyor ve tamirini yapıyoruz. Avrupa’da kullanılan teknolojiyi, birebir Türkiye’de kullanıyoruz. Kanal borularındaki görüntülemeleri yapıyoruz. Çökme yapmış veya inşaat artığı kalan borunun tam noktasal yer tespitini yapabiliyoruz.

    Rögar yeri tespitlerini son sistem robot makineler yardımıyla tespit ediyoruz. Kırmadan dökmeden rögar tespiti yapıyoruz. Tüm gider tıkanıklarının kamera ve tıkanıklık açma cihaz ile zahmetsizce açıyoruz.İstanbul Tesisat olarak sizlere en modern ve kaliteli hizmeti sunuyoruz.

    rogar-yerini-kamerali-alet-ile-bulan-firma-301

    Rögar Yerini Bulan Firmalar

    Yerini bilmediğiniz rögar kapağının yerini bulan firma arıyorsanız doğru yerdesiniz. İstanbul Tesisat, konusunda uzman rögar yeri bulan tesisatçı ve rögar kapağını bulan cihazlar yardımıyla kısa sürede yerini bilmediğiniz rögarın tespiti işlemlerini yapabilmektedir.

    Rögarın Yerini Nasıl Bulurum?

    Binalarda yaşanan tıkanıklık sorunlarında rögarın yerini bulmak gerekir, belli aralıklarla rögar temizliği yapılan kanal sistemlerinde olası problemlerin en aza indirgendiği görülmektedir. Bu sebeple binanın rögarının yerini bulma ihtiyacı doğabilmektedir. Bu ihtiyacın cevabında cihazla rögar bulan firmalar yer almaktadır. Bu firmalar kırma dökme yapmaya gerek kalmadan teknolojik cihazlarla kayıp rögar kapağını bulmaktadır.

Yorum yapın

Tıkla Ara